رباتیک و دوره های مربوطه

Robotic-kits
بعد از مدتی کم توجهی به موضوع مهم رباتیک و افراد مشتاق برای شرکت در این حوزه بالاخره توانستیم زمانی را تعیین کنیم تا یک جلسه جهت هماهنگی های لازم و بررسی فرصت های اعضا گروه کامپیوتر برای شرکت در مسابقات مختلف روبایتک برگزار کنیم.
بنابراین دفتر انجمن علمی مهندسی کامپیوتر قصد دارد با برگزاری جلسه توجهی روباتیک افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند را گرد هم جمع کند تا بتوانیم نتیجه خوبی در مسابقات امسال بدست آوریم.
این جلسه با حضور یکی از دانشجویان دکترا -مهندس جاماسب- که حوزه فعالیت ایشان روباتیک هست برگزار خواهد شد.
همچنین ما در تلاش هستیم تا هماهنگی ها جهت حضور جناب آقای دکتر درهمی یکی از اساتید دانشکده برق و کامپیوتر که فعالیت های زیادی را در این زمینه داشته اند انجام دهیم.
زمان این جلسه برای هفته آینده روز دوشنبه (۱۳۹۴/۹/۲) یا چهارشنبه (۱۳۹۴/۹/۴) خواهد بود که زمان و مکان دقیق این جلسه از همین طریق اعلام خواهد شد.
– پ.ن: شایان ذکر است دفتر انجمن مبلغی جهت حمایت از افراد شرکت کننده در این فعالیت در نظر گرفته است.